Nya möbler

Sedan vi flyttade in i våran lägenhet har vi varit inne på att byta ut en del av möblerna. Under julledigheten bestämde vi oss äntligen för vad vi vill ha! Vi har beställt en stor soffa från ikea, ett köksbord från Gullängets möbler här i stan, köksstolar från ikea och en fåtölj och ett litet bord från ikea som vi ska göra en myshörna av. Tror det kommer bli riktigt bra! Nu går vi bara och väntar på leveransen som beräknas komma 10:e februari. Köksbordet kommer nog redan i veckan, längtar!
 
Med nya möbler kommer ju även ett litet sug efter att byta ut några småsaker runt omkring. Tänkte att jag ska tänka efter ordentligt denna gång innan jag börjar köpa på mig saker, försöka ha en plan (tillsammans med H, såklart!). Jag satt och pillrade lite på ett kollage häromdagen, något för att få inspiration till inköpen!
 
Fåtöljen är en hörnbit från soffan vi har beställt, kuddarna kommer från H&M, liksom pläden och ljushållarna, tavlan kommer från Sara Woodrow.
 
 

2015!

Tack för att ni kikar in här än fast jag inte har skrivit något på länge nu. Jag vet inte riktigt vad som hände med min ork. Eller jo, det var november/december, mörker och många motgångar. Motgångar som inte var speciellt stora men som gjorde att hjärnan aldrig riktigt fick vila. Det var frågetecken kring vad jag skulle göra på jobbet efter nyår. Som konsult har man ofta uppdrag till ett visst datum, sedan får man se om kunden väljer att förlänga eller inte. Vi har en stor kund som många jobbar mot och det var risk för många att sitta utan uppdrag i januari. Förmodligen har ju min arbetsgivare större koll på vad som kommer hända mig än vad jag har, men jag tyckte att det var jobbigt att inte veta. Det var tal om uppdrag på orter långt härifrån, vilket kändes tungt eftersom jag just fått ordning på livet efter några jobbiga år. Hur som helst löste sig allt till det bästa, jag har fortsatt uppdrag hos samma kund och kommer snart att få jobba med saker som ligger i linje med mitt intresse! :)
 
1 januari ifjol skrev jag ett inlägg där jag önskade ett bättre år, ett bra 2014, vilket jag fick! Jag har blivit lite tuffare, köper inte vad som helst från vem som helst, känner mig tryggare i min roll på jobbet, trivs väldigt bra med min H, trivs bra i vår fina lägenhet (än fast längtan efter hus smyger sig på) och har ett inre lugn nu som jag nog aldrig haft tidigare (oftast i alla fall ;)).
 
Nu ser jag framemot 2015, jag tror att det kommer bli ett bra år! Jag ska jobba på mina personliga mål, jag har drömmar men det gäller ju att göra något av dem också. Jag och H är på ett bra ställe, där jag vill stanna, jag ska göra det jag kan för att fortsätta ha det så. Jag drömmer som sagt om hus, jag hoppas att vi råkar snubbla över ett bra någon gång under 2015. I juni åker vi till New york med min familj, vilket jag ser framemot väldigt mycket, det kommer bli häftigt! I övrigt är det väl en del andra saker man också vill ska hända, men det får tiden visa helt enkelt.
 
Så, ett sent GOTT NYTT ÅR från mig och hoppas att ni hade ett bra 2014 och att 2015 bara blir ännu bättre!