Tro på dig själv!

Tänk vad mycket som händer när man börjar tro på sig själv!

 

Jag har alltid varit väldigt försiktig av mig. Jag har alltid varit rädd för att köra över någon om jag försöker ta mig framåt. Jag har nog aldrig riktigt vågat tro på andra som tror på mig. 

 

I efterhand har jag insett att det här har begränsat mig. Jag har alltid vetat att jag kan om jag vill, men aldrig riktigt vågat.

 

För ett tag sedan började jag tänka, hmm, undrar vad som händer om jag börjar tro på det dom säger. Det kanske är dags att börja lita på chefen som ger beröm och som tror att det finns mycket mer hos mig än vad som kommer fram.

 

Resten har smugit sig på allt eftersom. När jag börjar tro på mig själv tar jag för mig mer. När jag tar för mig mer är det fler som märker att jag har något att komma med, vilket leder till att fler lyssnar. Ju mer man visar vad man går för desto mer ansvar får man. Ju mer ansvar och förtroende man får desto lättare blir det att påverka sitt arbete. Det öppnas väldigt många fler möjligheter, bara man vågar börja någonstans!

 

Det här i sin tur leder till ett roligare och mer motiverande arbete, vilket leder till en gladare Sarah!

 

Jag ville bara dela med mig av vad som har hänt den senaste tiden och jag tror att detta sammanfattar det ganska bra. Förhoppningsvis kan jag även peppa någon att börja våga!

 

I övrigt rullar livet på ungefär som vanligt :)

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: