Tummen upp!

På tågstationen här i övik och på några stationer längs Botniabanan har dom ställt ut bokstationer. Där kan man låna en bok, behöver inget lånekort eller så, och lämna tillbaka den på vilken stationen man vill när man har läst klart. Väldigt smart tycker jag! Jag tror att det kommer bli väldigt uppskattat. Undrar om man får ställa dit sina egna böcker som man har läst ut och inte längre behöver ha kvar?

Tummen upp!

Något att se framemot

Jag ligger i soffan och läser en bok (50 nyanser av honom, så bra!) och gled iväg i tankarna lite. Började fundera på hösten och den mörka perioden av året som vi snart går in i. Jag insåg att i år kanske det vore lämpligt att planera in något att se framemot, något att längta till. Jag tänker i första hand något som jag och H kan längta till tillsammans. Men man kan ju lika gärna hitta något eget, eller något roligt man planerar med en vän. I våras hade jag silversmideskursen som jag verkligen såg framemot. Får se vad jag/vi kommer på i år. Har ni några tips? :)

Isa ville vara med på ett hörn!

Inflyttningspresent

I onsdags var jag och H och hälsade på min kusin som har köpt hus med sin tjej. Självklart ville vi ta med en liten inflyttningspresent. Det fick bli en glasburk med kakor och en liten träbit med ett meddelande på. Tror det var uppskattat :)