Kopparfärg

Ungefär sist av alla hänger jag på den här kopparfärgtrenden. Jag var på stan med en vän och hittade två superfina ljusstakar på Clas Ohlson, tror jag fick båda för 80-90 kr. Kände att jag ville ha något mer som passade bra att ha till. Så när vi var inne på Panduro hittade jag kopparfärgspray som jag blev sugen på att prova. Jag hittade även en söt ljuslykta som kändes bra till ljusstakarna. Så nu har jag äntligen sprayat min första detalj i koppar! Ljusstakarna och ljuslyktan pryder numera badrumsfönstret.

Kopparfärg och ljuslykta från Panduro

Skooor!

Som jag skrev tidigare, butiken Sounds like fashion lägger upp instagrambilder på nyheter i butiken. Nu har dom gjort det igen! Eller det är väl jag som har gjort det igen, fallit för deras bild. Jag har letat skor men inte hittat några jag gillar, förrän nu. Hittade ett par som går i liknande stil som handväskan, toksnygga om jag får säga det själv ;)


Skor från Pieces, 499kr!

Gillar mixen av detaljer!

Stickade en halsduk bara....

Idag har jag varit hemma från jobbet. Insåg i lördags, efter min tur på stan, att det var vila jag behövde för att bli frisk. Så idag har jag bara tagit det lugnt.

Problemet med sådana dagar är att jag mest bara blir deppig. Tror jag har lite för höga förväntningar på min dag. Idag skulle jag kliva upp i tid, äta en rejäl frukost, läsa bok, ta ett varmt bad, läsa mer bok, fundera över några saker och kanske skriva något blogginlägg. 

Jag började dagen med att sova för länge, åt fil och flingor lite snabbt för att få något i magen, läste bok men fick ont i kroppen från att ligga stilla, tog ett bad som bara var jobbigt varmt, funderade ingenting på det jag skulle fundera på och har mest bara mått dåligt över att inte göra något vettigt. Så imorgon går jag till jobbet! Vilket jag i och för sig hade gjort i alla fall eftersom jag börjar känna mig rätt pigg...

Hur som helst, för att få någon ordning i huvudet kom jag på att jag kunde sticka lite. Jag hade ett garn liggandes från några armband jag gjorde i somras och mina grova stickor som jag använde mycket förut. Jag är inte så bra på att sticka, kan bara en variant, men fick ihop en halsduk åtminstone! Så nu mår jag rätt bra i huvudet också, pyssel är alltid bra! :)


Stickad halsduk i typ petrolblått :)