Morsdagspresent

Jag och min syster vill alltid hitta på lite kluriga och finurliga presenter, så även till morsdag. Under tiden vi bodde hemma brukade mamma skriva meddelanden till oss på baksidan av kuvert och lägga fram på köksbordet så vi skulle se det. Tänkte att det borde gå att göra något fint av det. Så det fick bli en helt vanlig fotoram, vitt papper, utklippta blommor från servetter och en whiteboardpenna. Något hon kan skriva ett meddelande på och ställa fram på bordet. Lite finare och lite roligare sätt att lämna meddelanden på! :)
Armband i svart och guld

Ikväll har jag pysslat med ett roligt armband! Jag hittade ett mönster på Pinterest för ett tag sedan och var bara tvungen att prova att göra ett eget. Jag köpte små pärlor i svart och ett gäng lite större guldpärlor. Tycker det blev fint!
 
 
 
mönstret jag använde mig av

Grillpremiär!

Jag och H hade planerat en middag på balkongen i måndags, då det hade varit varmt och soligt hela dagen. Det var lite mulet då vi gick hem men tänkte att det borde gå att sitta ute ändå. I samma sekund vi bär ut balkongmöblerna från butiken kommer första regndroppen, sedan ökar det bara. Vi fick snällt sätta oss inne och äta vår middag.
 
Men igår var vädret med oss! När jag kom hem från jobbet bar jag ut möblerna på balkongen och satte mig där en stund i solen, så underbart skönt! Livet när det är som bäst!
 
 
Lite läsning i solen!
 
Saknas bara lite havsutsikt...
 
När H hade slutat jobbet åkte vi vidare hem till mina föräldrar för grillning och meka med gokarten. Vi satt på altanen och njöt i solen en stund och sedan åt vi även middagen där ute. Mampap hade ordnat så jäkla god mat! Vi avslutade kvällen med mek och glass med jordgubbar. En hel sommar framför oss, underbara känsla!
 
Suddig bild, men gillar den ändå av någon anledning.
 
Maaat!