En helg i Umeå

Jag har haft en toppenhelg i Umeå tillsammans med H. Så skönt att komma iväg en sväng och bara ägna tid åt varandra. Inga måsten, bara rå om varandra. Eftersom han fyllde år på söndagen hade jag bokat hotell lördag till söndag och middag på stan, ordnat med lite mousserande på rummet och lite gott att äta till. Väldigt lyckat om jag får säga det själv! Får lägga upp några bilder sedan från kameran, hotellrummet var jättefint!

Lite mousserande och jordgubbar på rummet innan middagen! :)
 
 
 

Vår!

Måste ju bara kommentera det konstiga vädret vi har i år. Det här med vinter har vi inte riktigt fått uppleva. Det har snöat men inte kommit speciellt mycket och flera gånger har det mesta töat bort. Redan i början av mars blev det plusgrader och nu har nästan all snö försvunnit. Knepigt väder men guud så skönt det är att få se solen igen. Läste på Underbara Claras blogg att Umeå haft sju soltimmar under hela februari, skulle tippa på att vi hade något liknande, kanske några fler men inte många. Så att få se och känna solen när man går ut på lunchen är riktigt härligt! 
 
Skönt är det också att få komma ut ur sin lilla vinterbubbla. Man blir plötsligt på så mycket bättre humör och livet blir mycket lättare. Helt otroligt egentligen att man tar sig igenom de mörkaste månaderna så pass bra som man gör och att man till hösten till och med kommer längta till dessa mörka dagar. Varje årstid har sin charm som tur är :)
 
Vädret kanske inte klassas som vår än men det känns i alla fall så :)
 
 

Återträff i Ludvika

Förra helgen packade jag och några kompisar väskorna för att åka ner till Ludvika. Det var dags för återträff med brudarna som pluggade tillsammans i Luleå. Jag hade sett fram emot helgen rätt länge då vi i god tid innan hade bestämt datum och nu var det alltså äntligen dags!
 
Vi var tre stycken som följdes från övik, Camilla kom ner en dag tidigare från Luleå för att åka med mig och Lina. Vi hade planerat in några stopp efter vägen som gjorde resan mindre långtråkig och mer bara rolig! Bland annat stannade vi på kupolen i Borlänge för lite shopping. 
 
Vid 18-tiden på fredag kväll var vi framme hos Linnea, där vi alla tre skulle få bo (var som att bo på hotell, rena lyxen!). Vi fixade oss lite och gick sedan över till Janna för fördrink och middag. Kvällen gick i mexikanskt tema och allt var otroligt gott! 
 
Lyckades få en bild på fördrinken i alla fall! :)
 
 
Efter maten blev det vin och spel. En riktigt trevlig kväll!
 
Lördagen började med hotellfrukost (kändes det som) hos Linnea innan det bar av till stan för lite shopping. Jag lyckades köpa en tavla till sovrummet, tror den kommer bli toppen där.
 
 
Så söööt!
 
 
Efter shoppingen var det dags för bowling. Känner att man bowlar alldeles för sällan, det är ju riktigt roligt!
 
 
Älskar bowlingskor!
 
 
Vi hann med rätt mycket under lördagen för efter bowlingen var det dags för lunch hos Malin. Hon hade ordnat en jättegod salladsbuffé åt oss!
 
Så fint dukat! Vårigt!
 
 
Efter lunchen gick vi hem och vilade lite innan det var dags för hattfest. Vi hade en trevlig men rätt lugn kväll då vi skulle åka hemåt tidigt dagen efter.
 
Söndagen började med en mysig brunch med allihopa. Det bjöds på äggröra, bacon, hembakt bröd och scones, te m.m. Supergott! Därefter styrde vi hemåt och ett antal timmar senare var vi hemma.
 
Tack brudar för en fantastiskt trevlig helg! Det här måste vi göra om snart igen!