Snö of Sweden

Då helgens kartingtävlingar kördes i Östersund var mamma och jag bara tvungna att hinna in på Snö of swedens outlet i fredags! Butiken låg i en liten lagerlokal/verkstad, den var inte stor (fast ändå lite större än jag trodde innan) men dom hade en massa fina smycken. Hade kunnat köpa väldigt mycket men försökte hålla mig till sådant jag vet att jag kommer använda. Det blev ett halsband, två armband och ett par örhängen. Allt för totalt 400kr, väldigt ok tycker jag!

Smycken från Snö of Sweden 

Pysselhumör

Oj, vilket pysselhumör jag har hamnat i! Pinterest är fantastiskt för att hitta ny inspiration, får massor av idéer! 

I torsdags fick jag äntligen tummen ur och stansade silverbrickan jag kapade ut och slipade till på silverkursen. Jag har inte kunnat bestämma mig för vad det ska stå och eftersom det är äkta silver vill jag inte bara prova något heller.  Tillslut kom jag på det i alla fall. Jag gillar verkligen texten "dance like nobody is watching, love like you've never been hurt. Sing like nobody is listening, live like it's heaven on earth" och har fastnat mest för den första biten. Så jag tänkte att jag stansar in den texten och får bära med mig resten av texten i huvudet. 

Hänger numera även på en kedja

I Barcelona såg jag ett armband som var så fint, ett svart och silver. En stor silverplatta och svarta läderband. Ville köpa det då men det var på tok för stort för mig. Så när jag var på panduros rea innan helgen fick jag en idé på ett eget. Hittade vitskimrande läderband i två tjocklekar och en metallbricka. De fyrkantiga pärlorna hade jag sedan tidigare. 

Vita läderband med silverfärgade detaljer

En sak jag såg på Pinterest var läderarmband med spets på. Kul idé! Var tvungen att prova något liknande jag med. Det smala armbandet är färdigt men det breda saknar ett lås, därav halvdålig bild på det.

Spets- och läderarmband


Blogmagazine

Hittade en kul grej då jag tittade igenom en bloggskola som blogg.se har tagit fram. Där fanns en länk till blogmagazine.us. På den sidan kan man skapa sitt eget "magasin" med sina favoritbloggar. Tycker det var ett roligt sätt att få visa för er läsare vilka jag läser mest!
 
Jag la in några bloggar för att testa, läser några till utöver dem men har inte hunnit lägga in alla. Kolla in sarahsandstrom.blogmagazine.us
 
Om ni skapar en egen får ni gärna lämna en kommentar med länken så jag får kika!
 
(ni får kopiera in länkarna i ett nytt fönster, fungerade inte att länka direkt)
 
Ett utdrag från min sida