Nya äventyr!

Livet är härligt nu! Det är sommar, semester, fint väder och mysiga stunder med nära och kära. Jag och H tillbringar dagarna på stranden eller grejar i lägenheten, eller umgås med vänner och familj. 

Snart tar vi ett steg ännu närmare varandra och flyttar ihop på riktigt (känns nästan som att vi bor ihop redan)! Vi flyttar ifrån våra lägenheter och in i en ny. En jättefin hyresrätt med en helt underbar utsikt. Gissar att det blir många kvällar på balkongen med blicken ut över staden och havet. :)

Läääängtar!

Gårdsmarknaden i Bjästa

Jag, syrran, mamma och mormor åkte iväg till en gårdsmarknad idag som det har gjorts en hel del reklam för. Kul, tänkte jag, finns nog mycket roliga saker där!

Men nej, det gjorde det inte... Fick i alla fall se Altis handgjorda silversmycken, vilket var kul, sedan köpte jag även en flaska hemgjord saft. Så det blev ju bra ändå, men dom hade nog kunnat spara in på reklamen... Det fanns ett fåtal loppisprylar också men det var inte mycket mer. Bättre lycka nästa gång alltså!

Svartvinbärsbladsaft :)

SEMESTER!!

Äntligen är det SEMESTER! Som jag har längtat. Nog för att jobbet och kollegorna är roliga, men alla behöver semester ibland (från jobbet, inte kollegorna ;). Jag ska njuta av 4v ledigt tillsammans med H. Vi har inga större planer ännu (eller ja, en, men den får jag berätta mer om senare) så det ska bli skönt med lugn och ro. Ta dagen som den kommer, inte behöva ställa väckaren på 06.00 osv. Gött!