Tag till väska

Min syster skulle på babyshower förra helgen och behövde något personligt att skicka med presenten. Dom skulle ge bort en väska och ville på något vis få med vem det var ifrån. Så hon beställde en bricka av mig som dom hängde fast på väskan (ångrar såå att jag inte fick en bild på det)!

Roligt och personligt med en valfri text på en bricka.

Beställning laxrosa armband

Här kommer en bild på en beställning jag gjorde för några dagar sedan. Ett laxrosa läderarmband som viras flera varv. Det var ett roligt läder att stansa på. Texten syns mycket mer än på ett svart läderarmband. Tyckte det blev så fint så har börjat på ett till mig själv också! :)
 
 
Läderarmband från Preciousdesign.n.nu
 
(Jag tar tyvärr inte emot några beställningar på hemsidan just nu. Det är så mycket annat runt mig nu att jag inte hinner med. Det sista jag vill är att kunderna blir lidande, därför stänger jag helt under en period.)
 
 
 

Isor & Isa

Det är roligt att följa katternas utveckling då man märker att dom har sina perioder i livet dom också. Från början var Isa svår att mysa länge med. Hon hade inte ro att ligga still bredvid en och om man satte sig ner med henne i famnen så hoppade hon ner direkt. Det där har ändrats ordentligt senaste halvåret. Nu vill hon mysa mest hela tiden, man får bära runt på henne länge och kan till och med sätta sig utan att hon sticker. Även Isor har bara blivit mysigare. Han har alltid varit en som vill bli kliad och klappad men det har blivit mer. Senaste veckan har han till och med börjat lägga sig på oss på natten. Inte bredvid utan på, vilket kan göra lite ont då han väger 6 kg. Men mysigt är det!

Isor räcker ut tungan, sötkissen!

 
Min lilla kattunge som blivit vår stora kisse nu