Hantverksmässan i Nävertjäl

I lördags var jag, mamma och mormor på den årliga hantverksmässan i Närvertjäl. Hade sett fram emot det hela veckan så det var roligt att åka dit och kika lite!
 
Som vanligt tittar jag alltid mest efter smycken när jag är på hantverksmässor. Kul att hämta inspiration och roligt att köpa av andra. Blir ju lite mer speciellt när det både är hantverk och man har fått träffa personen bakom smycket. Åkte hem med två halsband, en burk honung och ett par tumvantar. Riktigt nöjd!
 
Underbart halsband i tenn
 
 
Snyggt halsband i smide
 
 
Tuffa tumvantar som stickats i ull, riktigt varma! Fanns i många häftiga färger, skulle vilja ha alla!
 
 

Kissemissarna

Isor har blivit så stooor! Han väger redan mer än Isa och ser större ut i kroppen också. Han som bara är runt 8 månader är redan mycket större än lilla Isa som är nästan 1,5 år. Kommer bli en stor kisse av honom :)
 
Isa :)
 
 
 Isor :)
 

Krutcupen

Som jag skrev i förra inlägget träffade vi många roliga människor på kursen. En av dessa var Hasse som driver krutcupen. Krutcupen är en serie där dom kör vanliga bilar på tävlingsbanor. Vanliga bilar kanske är lite fel då varje team förbereder bilen lite inför tävling. Men tanken är att vem som helst ska kunna vara med och att det ska vara roligt. 
 
Hasse bjöd in oss till en prova på-dag. Hasse hjälpte till med bil så vi kunde vara med och köra. Så vi åkte ner till mittsverigebanan för att vara med på en tävlingsdag. Det var riktigt kul att få testa detta! Även syrran och pappa var med i teamet, vi turades om att köra och att åka med. Det är en upplevelse vi aldrig kommer glömma och nu lutar det åt att vi någon gång skaffar en egen bil och är med lite mer. Det är ju extra roligt eftersom även pappa kan köra, i kartingen har han ju alltid bara fått skruva!
 
Till vår stora glädje fick vi köra en BMW, passande till en BMW-galen familj!
 
Syrran ute och rejsar
 
Två av de andra bilarna på banan
 
 
Ett team byter förare
 
 
Vi har precis bytt förare och jag ska ut och köra
 
Finaste bilen på banan! Den skulle man haft...
 
 
 Syrran ute och kör