Shopping!

Ojoj, idag har jag gått lös på stan! Blev en hel del shopping. En del på rean och lite annat. Köpte bland annat en vårig sjal som får pigga upp vintern (finns på Gina)! Och ett par varma tofflor som får värma i kyla. :)

Diplomerad konsult

Just nu är det rätt mycket att göra känner jag. I torsdags morse förra veckan åkte jag ner till Sthlm för vår sista traineeträff. Det var dags för presentation av diplomeringsuppgiften och en del annat skoj, vi hade själva fått planera sista uppgiften så det var en del roligt på schemat. Bland annat kälkbygge där mitt lag vann, rätt nöjda var vi efter det! I alla fall så fick vi diplom för att vi nu har genomfört vår traineeutbildning och är diplomerade konsulter. Känns riktigt bra!

Just nu sitter jag i en bil på väg till Luleå och Larv (arbetsmarknadsdagar). Ska stå i företagets monter imorgon tillsammans med tre andra och prata med studenter. Ska bli roligt :)

Uggla

När alla barn man känner sålde jultidningar i höstas var jag inte sen att beställa lite. Köpte bland annat en fin uggla att hänga på väggen och idag fick vi äntligen upp den! Perfekt för mitt förkläde (29kr på H&M home, hett tips:) och kom ihåg-lappar.