Tennarmband

Vilken lång kväll det har varit, lång men avkopplande. Har pysslat i fem timmar! Gjorde en beställning på ett rosa tennarmband plus att jag gjorde ett brett tennarmband till mig själv. Till mitt breda hade jag flätat tre flätor sedan innan och resten gjorde jag ikväll. Det tar sin tid men nöjd blir man när man är klar!

(Bilden på det rosa är egentligen från en beställning jag gjorde förra veckan men denna beställning är likt utom på längden)

Vilken vecka...

Oj, vilken vecka det har varit... Flera otroligt tråkiga nyheter har jag fått. Helt ofattbart vad vissa människor kan göra alltså.

Förutom de dåliga nyheterna har veckan varit bra. Förra helgen fick jag vila upp mig efter senaste veckornas resande, mycket nya intryck och dåligt med sömn sätter ju sina spår. Och veckan avslutades dessutom med att Sean var hemma över helgen så det var himla mysigt.

Vi har hunnit med en hel del på lite mer än 1,5 dygn. Kalas, lägenhetstittande, träffat vänner och varit till stugan en sväng. Inte illa alls faktiskt :) nu sitter Sean på tåget och är snart framme i Sthlm och jag tror att jag ska gå och sova snart, trött!