Julklappar

Ja, även i år är man såklart ute sista veckan innan jul och försöker hitta julklappar! Har verkligen inte hunnit tänka på det tidigare, varit väldigt mycket annat i vägen. Men, går ändå rätt bra hittills, snart klar!

Ikväll tände jag tredje ljuset i adventsljusstaken, värmde glögg, körde igång julmusik och slog in julklappar. Katterna gjorde såklart sitt bästa för att krångla till det. Blev en riktigt mysig stund :)


Glögg i mina handmålade glöggmuggar, blev väldigt nöjd med dom!


Första klapparna under granen


Loppis och porslinsmålning

Både igår och idag har jag varit på loppis med mamma. Brukar inte handla så mycket på loppis annars men gjorde några fina fynd i helgen. Stället vi var på idag var en megaloppis som öppnade just idag, vilket innebar en jäkla massa folk. Hade dock hittat en fin änglalåda som jag inte kunde lägga tillbaka, slutade med att vi köade i två timmar för att få betala det vi hittat.

Änglalådan :)

Efter att ha varit där några timmar åkte jag hem till mormor för lite porslinsmålning. Har tänkt måla glöggmuggar ett tag och nu börjar det ju verkligen vara på tiden att bli klar med dom. Så dom målade jag färdigt idag, nu ska dom bara brännas sedan är dom redo att användas. Än så länge ser det lovande ut!

Glöggmuggar :)