Härlig helg

Jag har haft en riktigt härlig helg måste jag säga. Vädret har varit underbart och vi har mest bara umgåtts med kompisar och varit med varandra. En välbehövlig helg!

Jag sitter just nu på bussen och är snart framme i Luleå, åker upp för att fixa det sista med exjobbet och för att presentera mitt arbete. Ska bli så skönt när det är klart. Anar att jag kommer få pillra lite med rapporten efter presentationen också men sedan är allt klart!

Så här bra hade vi det på balkongen igår innan middagen :)

Livet

Livet känns helt underbart idag! Längtar bara tills Sean kommer hem:)

Jag njuter av eftermiddagsfika på balkongen!

Äntligen!

Äntligen är värmen här! Jag sitter på balkongen och äter lunch (åt även frukost här) och solar just nu, blir nog inte mycket bättre än så här! Eller ja, kunde ju haft sällskap också men man kan ju inte begära allt på samma gång... Ikväll hoppas jag att vi kan äta middag här också!

Jag gillar kontrasterna i mitt liv just nu. Ena dagen sitter man på jobbet och har det bra (om än lite prestationsångest) och nästa dag tar man lite sovmorgon, gör en exjobbspresentation och solar på balkongen. Det är ju optimalt att få variera sig så men ska ändå bli skönt att få lägga all fokus på jobbet sedan och slippa oroa sig över skolan också.

Idag har jag hunnit mer än jag hade planerat så imorgon kanske jag är ledig efter lunch, Sean kanske skulle sluta tidigare eftersom det blir så otroligt bra väder imorgon så jag hoppas på det! Då får vi se till att hitta på något ute, sitta på något fik i solen eller kanske en picknick. Skulle vara underbart!

Hoppas att ni har en lika härlig dag som jag!