Övik

Ikväll bär det av till Övik ännu en gång. Ska iväg på en del grejer där imorgon så passar på att åka ner redan idag. Sean har åkt till Luleå för hemvärnsövning så det är ju ändå inte så roligt i lägenheten.

Känns som att veckan knappt har börjat men ändå har det hunnit hända en hel del. Jag ska berätta mer sedan när allt är klart men just nu känner jag bara hur jag slappnar av i hela kroppen. Saker som jag har funderat på och oroat mig över länge har löst sig och det är bara så skönt! Men mer om det senare.

Nu ska jag packa och städa det sista, kompisarna kommer på fredag ungefär samtidigt som jag är tillbaka så nu måste det se bra ut redan innan jag åker (brukar vara en röra annars).

Hoppas att ni har en bra kväll!

Ikea

I veckan som var har jag hunnit med en hel del. Första dagarna jobbade jag på med ex-jobbet. Onsdag kväll åkte jag ner till övik för att gå på anställningsintervjuer på torsdagen och fredagen. Dom gick väl rätt bra men man vet ju aldrig, får se inom några veckor helt enkelt. Efter intervjun på fredagen hämtade Seans föräldrar upp mig också åkte vi till Umeå. Dom var här över dagen och åkte hem efter middagen. Sent på fredag kväll bestämdes det att vi skulle på ikea på lördagen så då var det bara att kliva upp tidigt och åka ca. 27 mil till Ikea i Sundsvall. Där köpte vi vårt efterlängtade köksbord, en spegel och lite småsaker. Hur det blev ska jag lägga upp sedan.

Nu är jag tillbaka till ex-jobbandet och ser fram emot helgen när två kompisar kommer och hälsar på! Det ska bli riktigt roligt!

Cykeltur

I lördags var det fint väder här i Umeå. Vi bestämde oss för att ta en cykeltur till stan. Det är ca 5 km dit så det blev en härlig tur. Jag hade skinnjacka och solbrillor och det var så underbart härligt! Hoppas på fler sådana snart!

Idag har det tyvärr snöat, hoppades att det skulle vara slut på det nu men icke. Verkar ska snöa lite lätt i någon dag nu och sedan ska det visst bli 10 plus igen. Då borde det som kom nu försvinna igen och förhoppningsvis tar det med sig lite till.

Idag var jag uppe tidigare än vanligt faktiskt. Hade tvättid så var så illa tvungen. Man får mycket gjort i alla fall!

Nu ska jag fortsätta med rapportskrivandet. Ha en bra dag!