Struligt

Det blev ett jäkla strul att få hem den där telefonen. Det var många som hade beställt samtidigt så jag förstår ju att det tar tid, blev i alla fall lovad att den skulle komma idag. In kommer ett paket med en telefon men inte var det min inte. Mailade företaget vi köper ifrån och då visade det sig att min telefon är på väg till Helsingborg. Var det har blivit fel vet dom inte riktigt men jag tycker det var en jäkla otur! Nu hinner jag nog inte ens få den innan helgen. Usch, så tråkigt!

Aja, jag får helt enkelt ha lite mer tålamod. Ikväll ska jag hälsa på mormor en sväng och sedan hem och kramas med Sean som äntligen 'flyttar ner' för sommaren. Imorgon gör jag min sista dag på jobbet innan semestern, sedan blir det fyra veckor ledigt, underbart! Bara att hoppas på lite sol nu!

Vad ska ni göra i sommar? Några tips på roliga saker att hitta på? :)

Ingen telefon

Ingen telefon kom idag, då måste den bara komma morgon! Den jag har fungerar inte alls bra, minnet är fullt och jag vill inte ta bort något och det går inte att lägga över något mer till minneskortet heller. Blir smått tokig men snart löser det sig nog. :)

Shoppade lite idag men kan tyvärr inte visa några bilder eftersom jag inte kan lägga upp dom. På torsdag får jag i alla fall min dator så då blir det kanske lite ordning igen. Gjorde även ett snyggt tennarmband igår i guld och svart som jag ska visa senare. Ni kan kolla instagram Sarah_s_ tills vidare om ni vill :)

God natt!

Hmm

Blogg.se har uppdaterat sin sida nu, vilket nog många av er redan märkt, vilket innebär att det inte alls blev lättare att blogga:( nu kan jag inte komma in på appen längre och via internet går det inte att lägga in bilderna. Typiskt! Hoppas att dom får någon ordning snart! Har ju hittat en ny rolig fotoapp som jag vill använda mig av..