Jobb

Nu har man börjat jobba igen då. Två lugna dagar har gått, knappt några alls på kontoret så det är lugnt och skönt. Det här med att byta mobilnummer till jobbnummer är ju lite bökigt, alltid någon som ringer på det gamla och den gamla telefonen är alltid slut på batteri i så den kollar jag så sällan. Får försöka hålla den laddad så jag märker om det händer något där. På jobbet idag har jag suttit med ett nytt cadprogram som jag inte känner mig så hemma i, har gått lite trögt. Kan bjuda på mitt otroligt avancerade arbete idag ;)

Värme!

Sista semesterdagen kommer äntligen värmen, det var så dags nu. Nej men det är faktiskt riktigt skönt! Vi ligger på en strand vid havet och solar och njuter, en perfekt avslutning på semestern. Vi kom hem från ön där vi hade kräftskiva igår för någon timme sedan, bytte grejer och åkte till stranden. Gött!

Det tar sig

Idag har vi packat upp en hel del. Räknade till 27 flyttkartonger totalt och nu står det kanske två kvar i kontorsrummet/pysselrummet och en i köket. Vi har packat upp rätt mycket med andra ord, hälften igår med hjälp av mamma och mormor och resten själva idag. Vi måste köpa en garderob eller ett vitrinskåp för att få plats med sista lådan glas m.m. Kontorsrummet är en enda röra men resten av lägenheten börjar se bra ut :) skönt att få lite ordning!