Flyttdags

Nu har vi fått en lägenhet och skrivit på avtalet, så allt är klart för flytt. Vi har sagt upp denna lägenhet, träningskort, el, internet m.m. och det enda vi inte har fixat är hemförsäkring och adressändring. Idag har jag börjat packa ihop våra saker och är uppe i tre flyttkartonger än så länge och det känns att det kommer bli många fler. Det är många blandade känslor. Just nu fokuserar jag mest på att få flytta och inreda, drömmen om pysselrym kommer äntligen att bli verklighet! Allt tråkigt, som att lämna alla kompisar, förtränger jag tillsvidare. Det kommer nog ikapp mig när vi väl har flyttat, då kommer det kännas rätt tomt och ensamt tror jag.

Igår var vi ut och åt på Allstar och sedan åkte vi hem till oss för att umgås. En väldigt trevlig kväll med kompisarna och sista gången vi umgicks i våran lägenhet. Tanken slog mig att det är så härligt att man bara kan dra ihop något sådant på en dag och ändå få med så många av sina vänner (alla kunde tyvärr inte vara med). Det är något jag kommer att sakna!

Vi har inte sett hur den nya ser ut (bara sett planlösningen) så det blir spännande när vi ska hämta ut nyckeln och åka dit. Vi skulle få nya tapeter och måla om köksluckorna så det kommer nog att bli väldigt bra. Det bästa, förutom pysselrummet, blir en balkong i söderläge!

Nu är det middagsdags!

Dåligt bloggande

Det har varit lite dåligt bloggande nu sista veckan. Hade tenta i fredags så innan den orkade jag inte tänka på så mycket annat och i helgen har det varit fullt upp. Eller ja, söndagen sov jag väl typ bort men det behövdes ;)

Kom på att jag skulle lägga upp en bild på nya halsbandet som jag har velat ha länge. Det är ett crystalbullethalsband fast inte äkta kristall. Det var väldigt billigt så jag tog det, det fanns med kristall också för även det en rätt billig peng men tyckte inte stenarna såg lika fina ut på dom, ångrar mig lite i efterhand men älskar det ändå!


Crystallbullet från josign.se