Skottdagen

Idag är det skottdagen. En dag där kvinnorna får fria. Funderar på att utnyttja denna dag lite ;)

Såhär säger wikipedia om skottdagen:
Enligt gammal tradition får giftassugna kvinnor bara fria på skottdagen. Och då har damerna trumf på hand. Den man som tackar nej bör dra sig ur med hjälp av en dyrbar gåva.

Gissar att Sean inte är riktigt taggad på att gifta sig än och jag älskar ju gåvor, win-win för mig alltså! Synd att jag inte har mage att försätta honom i den situationen bara....

Typiskt!

Vi har lite otur när det kommer till att bjuda hem gäster. Innan vi flyttade ifrån Luleå skulle vi bjuda hem ett par på middag innan vi skulle ha förfest hemma hos oss. Runt en timme innan dom skulle komma blir det stopp i avloppet och det kommer upp vatten ur duschen. Vi blev inte bara lite stressade kan jag lova! Tur i oturen får vi hjälp med detta och allt är löst innan gästerna kommer.

Igår höll jag i en workshop med Seans kompisar för att få inspiration till ex-jobbet. Drygt 1,5 timme innan dom skulle komma tänkte jag gå och ta en välbehövlig dusch. Då var det bara kallvatten, najs! Kollade de andra kranarna och det var kallt överallt. Slutade med att jag fick köra in huvudet i duschen och duscha av håret i alla fall. Det gick ju bra ändå men det är ju så typiskt precis när man har bjudit hem folk.

Nu ska jag ta tag i ex-jobbet, fick en del nya idéer igår som jag ska rita upp. :)

Jippiii!!

Jag klarade min sista tenta! Nu hänger min utbildning bara på ex-jobbet och det borde lösa sig! Jag måste säga att jag känner mig rätt nöjd, jag har snart klarat av en civilingenjörsutbildning! Det är ju lätt att se det man gör dåligt så nu tänker jag njuta av det jag har gjort bra (iofs inte klar än men det svåraste är bortgjort).

Dom första tre åren var jag väldigt osäker på om det här var det jag ville gå men eftersom jag inte visste vad jag ville göra annars så fortsatte jag. Idag är jag väldigt glad för det, jag börjar inse vad jag vill göra och nu känns det bra!


Glad!