2 dagar...

Om två dagar börjar jag på mitt jobb, det känns riktigt spännande! Ska bli kul att få känna att man gör något viktigt och roligt!

Vi satt och tittade på lite lägenheter i övik igår. Det är svårt att hitta någon man vill ha till rätt hyra. Vi gled över lite på de lägenheter som är till slut också men inser att vi inte har så stor lust att lägga varje litet öre vi har på kontantinsatsen. Vi får helt enkelt försöka bo billigt ett tag så kan vi köpa något om nått år. :)

Ikväll ska vi grilla med några vänner, se nån brasa och sedan mest bara umgås. Tror det blir en bra kväll :)

Ha det så bra ni med! :)

Gammalt och fint

Igår hade jag kalas kan man väl säga, familjen kom upp och hade med sig farmor, hennes pojkvän och mormor. Dessutom kom två kusiner och en kompis och syrrans kompis. Storkalas blev det kan man säga. Det blev en riktigt bra kväll med god mat och gott fika. Kommer lite bilder på fikat sedan.

Det jag tänkte skriva om var något jag fick av farmor. Hon gick en kurs i tenntrådsbroderi för kanske 20 år sedan. Nu när jag har börjat göra tennarmband kom hon på att hon hade lite material kvar sedan hon höll på. Hon hade med sig det igår och jag tittade på det idag. Hittade först några flätor som hon har gjort men inte sytt fast någonstans ännu, sedan hittade jag det bästa av allt. Ett färdig tennarmband som hon alltså måste ha gjort för drygt 20 år sedan. Passar perfekt på mig nu. Det känns lite extra speciellt att få bära det! Snyggt är det också.

Trött

i huvudet kan man säga.. Har jävlats med bilagorna till rapporten hela eftermiddagen. Printscreenat, kopierat och grejat för att få till allt. Nu börjar jag bli så förvirrad att jag trodde det var något fel på tangentbordet. Skulle skriva "bilaga 6" men 6:an ville inte fungera. Stängde ner och öppnade rapporten igen men det ville ändå inte fungera. Visade sig att jag tryckte F6 och inte siffran 6 hela tiden. Inte konstigt att det inte fungerade!

Tror det börjar bli dags att göra lite middag. Sean sa precis att han är på väg hem så det passar bra att börja nu. Då blir det nog ordning på hjärnan igen! Ikväll blir det att planera vad som ska köpas för imorgon och sedan åka iväg och storhandla. Äntligen börjar det närma sig, tycker veckan har gått så segt. Vill att dom ska hälsa på nu. Tur mamma, pappa och syrran kommer upp igen till helgen så vi hinner umgås lite mer!

 
Såhär känns mina ögon nu, stooora!  (Bild lånad från google)