Jobbat klart

Jag jobbade några timmar igår och någon timme idag. Nu verkar vi vara rätt klar med jobbet, det har tagit 1,5 år men då har vi inte kunnat jobba under tiden vi varit i Luleå så det är två somrar och denna vecka. Därför känns det extra skönt att få börja lämna över arbetet till företaget. Vi är inte helt ute ur bilden men nu ligger bollen hos dom. :)

Ikväll har jag varit på porslinsmålningskurs med mormor. Det var faktiskt roligt! Jag började måla en skål men hann inte klart, mormor skulle göra klart det sista. Det var roligt att få prova på, har aldrig provat just detta förut. Ifall vi bor i övik till våren så ska jag gå kursen med henne.

Imorgon blir det nog att gå på stan en sväng, har fortfarande inte hunnit dit och det är ju faktiskt något som hör till när man är hemma! Så imorgon ska jag passa på. Resten av veckan blir det att umgås med farmor, mormor, kusinen och familjen. En välbehövlig vecka.

Tänker extra mycket på dig denna vecka Morfar...

Hemma!

Är hemma i övik nu, känns riktigt skönt faktiskt! Få vara hemma med familj och släkt ett tag. Kommer vara hemma drygt en vecka. Blir lite jobb, lite besök hos farmor och mormor och lite annat. Kanske åka ut till stugan och bada i poolen, hade varit väldigt skönt. Sean ska iväg på älgjakt tors-fre så får se om jag följer med då eller stannar hemma, har inte bestämt mig än. Vill ju hinna vara hemma mycket också.

Imorgon blir det i alla fall jobb på dagen, sedan middag hos mormor med en kusin, hans tjej, Sean och min syster. Det blir väldigt trevligt! :)

Ha en bra kväll!

Äntligen!

Äntligen LEDIG (typ)! Idag har vi redovisat våran robotgräsklippare och i princip skrivit klart vår workbook. Kom hem från skolan vid halv nio ikväll, gick tillbaka en sväng efter middagen. Skönt att bli klar idag så man får sovmorgon imorgon! Igår var det slutspurten inför redovisningen idag så då kom jag hem halv 12 på natten. Än fast det blev länge i skolan så kändes det inte så farligt. Vi var där för att sätta ihop alla delar så det var mest bara roligt att få se hur slutresultatet blev.

Vi har byggt alla delar från grunden, från skisser, Cad-modeller och idéer till fräsning, vakuumformning och 3D-printning. Slutligen har vi lackat och limmat och satt ihop allt. Måste tillägga också att allt är ett projekt i skolan och inget kommer att bli verklighet. All design är vår egen, det är alltså bara ett "låtsas projekt" och inget som Harley har varit inblandade i. Vi är dock lite sugna på att maila en bild till Harley bara för att se vad dom tycker, skulle vara roligt! Vi är riktigt nöjda med modellen och med vår insats i kursen.

Slutresultatet! En Harley Davidson-inspirerad robotgräsklippare!