Pysselkväll

Ikväll har vi haft en ordentlig pysselkväll. Sju tjejer, pyssel, fika och prat! Mycket trevligt! Jag var inte så jätteproduktiv men fick ihop tre par örhängen i alla fall.

Orkar inte lägga in bilderna idag men imogon ska jag nog lyckas få upp någon fin bild från lördagen. :)

Ett bra citat jag såg idag: "The heart, like the mind, has a memory"

Pluggmusik

Måste bara passa på att tipsa om bra pluggmusik! Melissa Horn är mitt bästa tips. Hon har lugna låtar som gör att man blir avslappnad, plus att hennes musik inte tar så mycket från koncentrationen eftersom den inte varierar så mycket i tempo.

Själv vill jag gärna lyssna igenom låtarna ordentligt innan jag har dom till pluggandet. Är det nya låtar vill jag bara lyssna på texterna hela tiden och då tappar jag koncentrationen.

I skolan nu

Sitter i skolan nu och skriver på två arbeten. Är snart klar med båda, vilket känns skönt. Det är nämligen bland det sista jag har att göra innan jul så det är rätt lugnt just nu. Så underbart!

Jag tänkte att jag kanske borde börja på ex-jobbet redan innan jul eftersom varianter av den produkt jag ska göra säljs flitigt just nu. Det underlättar att göra marknadsundersökningen nu då istället för efter jul. Sedan är det ju även skönt att börja i god tid!

Igår kväll hade vi pysselkväll med några av tjejerna. Blev ett tenntrådsarmband gjort till en beställning också gjorde jag en ring till mig själv. Ringen blev rätt bra, måste lägga upp en bild på den. Eftersom alla tjejer inte kunde igår kör vi en ny pysselkväll ikväll. Då ska vi vara hos mig och då tänkte jag passa på att bjuda på en massa fika som mormor lämnade i helgen. Behöver hjälp med att äta upp allt!

Glöm inte att kika in på www.preciousdesign.n.nu och kolla in mina smycken! Kanske något som passar som julklapp?