God jul!

i efterskott.... :)

Jag har inte startat datorn på flera dagar och har därför inte bloggat något heller. Jag har umgåtts med nära och kära istället. Vilket jag hoppas att ni också har gjort!

I fredags firade vi jul hos Seans föräldrar tillsammans med hans bror och brorsbarn. Det var en trevlig kväll med god mat. Började redan då gruva mig för en dag till med julmat, man blir ju nöjd ganska snabbt. På lördag morgon bytte vi julklappar inom familjen och begav oss sedan mot gravarna för att tända ljus, både hos morfar och hos farfar. Därefter fortsatte vi i vanlig ordning till mormor där vi träffade alla kusiner och åt lunch, samt spelade två julklappslekar. På kvällen var vi hos oss tillsammans med mormor, farmor (och hennes boyfriend) och Seans föräldrar. Här blev det mer mat och mer julklappslekar. Det var en bra dag!

På juldagen var vi på fest hos en kompis till en kompis och sedan gick vi till Harrys, trevligt innan men Harrys var väl inte så bra direkt. Var verkligen inte värt 180 kr. Vi skulle ha gått ut och ätit för dom pengarna istället, känner jag såhär i efterhand.

Annars har jag väl mest varit på stan igår och idag. Inte så jättemycket shopping men lite i alla fall. Kan försöka få till någon bild sedan. Köpte en kavaj att ha på nyår och vid andra lämpliga tillfällen, samt örhängen och lite annat. Rätt nöjd ändå!

Imorgon kväll åker vi mot Skavsta för att på torsdag lyfta mot Glasgow där vi ska fira nyår. Det känns mycket spännande och roligt! Bäst av allt är att min kompis varit där tidigare så hon kan en del bra ställen och vet var man kan shoppa osv, det spar en del tid! :) Åå, längtar!

Nu ska jag läsa lite bok tänkte jag. Ska försöka lägga upp lite bilder senare ikväll. Hoppas att du har haft en bra jul! :)

Jobb

Ja, efter en del strul om när jag ska börja jobba så var det då dags att börja idag, fast efter lunch då. Skulle egentligen ha börjat igår. Men men, det löser sig säkert till något bra.

Igår tog jag det väldigt lugnt. Lite för lång sovmorgon och en hel del slappande. Åkte in till stan runt fyra för att köpa en julklapp och för att klippa mig. Blev lugg faktiskt, också toppade jag resten. Ovant men helt ok!
Nu måste jag göra mig iordning för jobb!
Blir förresten Glasgow över nyår! Bokat och klart! :D
(Något fel på blogg.se så den lägger ihop texterna än fast jag gör nytt stycke)

Hemma

Nu är jag hemma i övik, eller kom ju hem i fredags men har inte hunnit starta dator sedan dess. Det känns skönt att vara hemma. Myser massor med min Tessan och med familjen. Igår var vi på stan, även mormor hängde på, och idag har vi varit till Lögdeå en sväng för att kolla på kläder. Jag har även fotat en hel del här hemma, katterna är ju så gulliga att man inte kan låta bli. Igår kväll låg jag i soffan och såg på film och hon sov på min mage i flera timmar, mys! Här kan ni få se våra två sötisar.

Kolla in krullet på Smirres mage, tokgulligt!
Syrrans katt Smirre
Min fina Tessan

Tessan igen