Luleå

Begravningen i torsdags var väldigt fin. Det rann många tårar och dagen var jobbig men som sagt väldigt fin. Jag ringde mormor ikväll och det känns tungt att vara så långt borta just nu, skulle vilja vara hemma och kunna hälsa på hos henne så ofta jag känner för det.

Nu är vi nämligen tillbaka i Luleå och tentaplugget är i full gång. På onsdag har jag tenta och hur den kommer gå återstår att se. Förhoppningsvis klara jag den i alla fall. :)

På onsdag fyller även Sean och min pappa år. Pappa fyller 50 så på torsdag åker jag ner till övik igen för att vara med på festen som är till helgen. Sean firar jag på onsdag med fika och present. Det blir nog en mysig kväll :)

Känner att texten blir ganska virrig nu men det är många tankar som snurrar i huvudet. Jag hade ett långt och bra samtal med en vän idag som fick mig att må bättre. :) Nu ska jag bara se till att följa hennes råd och inte falla tillbaka i gamla vanor.


Time for a change...

Begravning imorgon

Min morfar dog plötsligt den 31:a juli, alltså för nästan 2,5 vecka sedan. Detta kom som en chock för oss alla då morfar var frisk som en nötkärna. Läkarna kunde konstatera att han dog av en akut hjärtinfarkt. Det som är svårast att förstå är hur det kunde gå så fort. Lördagen den 30:e juli var vi på släktträff, jag pratade en del med morfar och han verkade inte alls må dåligt och dagen efter fanns han inte mer. Det här är för mig helt obegripligt.

Själv förtränger jag det hela, låter bli att tänka på vad som har hänt och tänker att han kommer tillbaka vilken dag som helst. Det är väl därför det har gått så pass bra som det har gjort också men det kommer nog snart ikapp mig. Jag gruvar mig otroligt mycket för morgondagen. Det kommer bli en tung dag med många tårar.

Morfar kommer alltid att vara en del av oss alla, vi har så många fina minnen tillsammans med honom. Det finaste av allt var att se hur stolta mormor och morfar var över varandra. Att kärleken fanns kvar efter så många år tillsammans.

Ditt minne lever....

Nytt försök

Det där med att börja blogga igen gick ju som det gick, men nu tänkte jag faktiskt ge det ett seriöst försök!

Sommaren börjar lida mot sitt slut och det är snart dags att packa väskorna och bege sig tillbaka till Luleå. Jag sitter redan nu och pluggar till en tenta som jag ska göra innan skolan börjar. Det var tre år sedan jag läste kursen så det känns verkligen att man har glömt mycket.

Innan vi åker ska vi hinna med en begravning också. Jag gruvar mig väldigt mycket inför den, det kommer att bli tufft. Den personen kommer att få ett eget inlägg här för det förtjänar han verkligen.

Förutom de två sista veckorna så har sommaren varit väldigt bra. Varmt och härligt och en hel del roligt har vi hunnit med!

Jag får återkomma senare för nu borde jag verkligen plugga vidare!

Ha en bra dag!