Skriva lite..

Ser att jag faktiskt har besökare här än fast jag skriver så sällan, så jag känner att jag borde skriva lite mer.. :)

I skolan är det som vanligt rätt mycket att göra. Jag har varit ledig hela helgen men det beror väl mest bara på att jag inte kommer in i designlabbet. Jag har ju i och för sig inte varit och knackat på heller men jag såg det som en ursäkt att ta det lugnt. Det är rätt mycket i huvudet nu. Jag vet inte riktigt vad jag vill och två av dom jag umgås mest med åker utomlands i fyra månader på tisdag. Plus att en redan är utomlands och en på praktik. Som tur är har en annan kommit tillbaka och en är kvar :)

Vi har fått veta en sak om en vän till oss, vilket har fått mig att tänka efter. Man ska passa på att leva livet medan man kan och jag känner inte att jag verkligen vill det jag gör nu. Men är man inne på sitt fjärde år av fem så känns det ju inte som läge att hoppa av. Jag hade nog behövt en paus känner jag där jag verkligen hinner tänka efter. Försöker få med S på någon längre utlandsresa men han nappar inte riktigt. Vilket jag kan förstå, vi behöver ju jobba ihop lite pengar först i så fall. Jag tror säkert att jag kommer att få ett bra och roligt jobb, men ska jag gå efter hjärtat så skulle jag vilja hålla på med hantverk. Tyvärr tjänar man ju inte så mycket på det. Man måste ju fortfarande kunna leva. Jag känner mig inte riktigt tillfreds och det är jobbigt. Sedan är det väl en del annat som gnager också men det är sådant jag måste jobba på själv.

Aja, allt löser sig nog tillslut. Nu ska vi snart äta middag och sedan blir det träning med en vän som jag inte träffar så ofta :)

Ha en bra kväll!

Höst

Nu är hösten här. Det gick fort... På sätt och vis är det ju lite mysigt för man får tända ljus och dricka te, men det har ju inte gjort något om det var varmt ett litet tag till. Nu kan man ju i alla fall se fram emot julen och allt mysigt kring den :)

Denna sommar har varit riktigt bra! Vi har varit lediga cirka 6 veckor och det har verkligen varit härligt. Jag har hunnit vila upp mig riktigt och dom dagar vi har hunnit ha skola hittills har nästan bara varit sköna för man har fått göra något vettigt.

I sommar har vi faktiskt hunnit göra en del. En shoppingtur till Stockholm med hotell och trevligt sällskap från mina föräldrar. Vi hälsade även på kusinerna där innan vi åkte hem. Vi har varit till Åsele en dag med Seans systers familj, där fiskade vi och hade det trevligt. Seans kompisar från skolan kom och hälsade på en helg. Vi har varit ute med båten (dock lite för lite kanske), umgåtts med min bästa kompis Elin och hennes pojkvän. Fått träffa Emma och hennes dotter (hur söt som helst!). Hunnit träffa min syster lite (hade gärna fått bli lite mer) och träffat släkten och det bästa av allt var att vi avslutade sommaren med en sista minuten till Turkiet. Grymt härligt!

För första gången på länge kan jag verkligen säga att det var en BRA sommar! Flera somrar i rad har den varit helt ok men lite för mycket jobb och lite för lite njuta. Nu är jag redo för ett år till i skolan (eller ja, lite mer redo än vanligt i alla fall...).

Nu ska jag mysa lite med Sean. Ha en trevlig kväll!