Stressigt

Det är väldigt mycket att göra nu. Projektet med att få ut vår produkt på marknaden tar väldigt mycket tid så det blir lite tid över. Den lilla tid som blir över går till att plugga till deltenta i kemi och en mattetenta. Tiden vi lägger på projektet är ju helt klart värd att lägga, det går framåt och det känns mer och mer lovande. Vi fick ett besked idag om ungefär när det är tänkt att den ska komma ut på marknaden, det känns jättekul! Just nu håller dom på att kolla upp ifall det ens är möjligt att tillverka den men eftersom det är väldigt enkla former så borde det inte vara något problem. Skulle det vara något det kan stypa i så är det nog tillverkningskostnaderna, blir dom för höga så är det ju ingen idé för dom att tillverka den. Så är det ju för alla företag! Jag vet att jag har sagt det förut men det känns väldigt spännande! :)

Idag har Sean åkt iväg på en övning med hemvärnet och blir borta hela helgen. Det känns verkligen jättetråkigt att vara ensam hemma. Man är ju van att diskutera vad man ska äta och vem som ska diska osv. Jag orkade inte komma på någon mat idag så jag köpte en färdig sallad från ica. Den såg i alla fall riktigt god ut, så jag nästan längtar till middagen! Hur som helst så känns det nog bättre i morgon, man måste ju som vänja av sig att alltid vara två. Tur att han kommer hem snart igen!

Jag hade planerat att pyssla med lite decoupage i morgon kväll, jag hinner sällan pyssla nu när det är så mycket anant. När Sean är hemma brukar jag hellre vilja se en film med honom än att sätta mig med pyssel. Nu vet jag inte om jag hinner (beror väl på hur sent jag vill sitta) för vi ska ha projektmöte i morgon kväll. I och för sig sitter vi väl inte hela kvällen med det :)

Nu ska jag återgå till pluggandet. Ha en bra dag!

Söta Bamse

Kom på att jag tog lite bilder på Bamse när mamma och pappa hade med sig honom upp. Här kommer några av dom som blev bra :)

Han är så snygg! :)

Värk

Min nacke värker, i princip varje dag numera. Börjar kännas som förut, fast är är det långt kvar dit tror jag. När jag gick i trean på gymnasiet så hade jag ont i nacken och huvudet varje dag. Jag grät nästan varje kväll för att jag hade så fruktansvärt ont. Idag är det nästan så illa men förhoppningsvis är det bättre i morgon. Det brukar bli såhär när jag inte tränar så mycket och mest bara sitter och pluggar. Jag brukar sova utan kudde när jag har ont, för det brukar hjälpa, men nu när jag har ont flera dagar i rad så får jag ont av att sova utan också. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Ipren, tigerbalsam och en liten kudde kanske. Får tigga åt mig ännu mer massage från Sean också tror jag.

Idag har jag pluggat lite matte, gjorde en tenta och den gick väl sådär. Jag har inte räknat något under kursens gång så det är ju inte så konstigt att det är en trög start, men det känns i alla fall som att det inte är något problem att lära sig bara man får tid till att plugga.

Igår gjorde jag ett armband som blev riktigt bra, tänkte lägga upp en bild även på det men har inte tagit någon ännu. Ska ta tag i det någon dag. I morgon blir det nog grillning på kvällen om värmen håller i sig. Det kändes kallare ikväll så vi får se hur det ser ut i morgon.

Nu ska vi se en serie. God natt!