Pyssel

Ikväll har jag och Linnea haft pysselkväll, som på den gamla goda tiden! Numera är vi ju flera stycken som brukar ses och det är kul att fler har samma intresse. Jag gjorde några halsband och ett par örhängen. Så skönt att få komma ifrån vardagen lite ibland, pyssel är verkligen perfekt för det!

Jag har lovat mig själv att gå och lägga mig tidigare på kvällarna så nu är det dags att sova. God natt!

6 år! (igår)

Ja, igår firade jag och Sean 6 år tillsammans. Tänk vad tiden går fort när man har roligt! Vi åt rostbiffsstek (vet inte om det heter så) som man kör in hel i ugnen i drygt en timme. Till det åt vi potatisvåfflor och sallad. Mycket gott blev det! Efter middagen myste vi framför tv:n, såg en film och fikade bullar och kakor. En mysig kväll blev det!

Jag tror att jag klarade tentan i matematisk statistik, vilket känns skönt! Dom har lagt upp facit och enligt min huvudräkning (hade ingen miniräknare i närheten för att räkna 25-(2+2+2+2) som är sååå svårt) så borde jag ha klarat den. Den ena frågan är bara ett litet avrundningsfel också så den kanske jag får 2 poäng för i alla fall och då är det hellugnt. Den andra tentan borde jag ha klarat utan problem så jag är nöjd över att ha klarat båda, vågar inte tro på det fullt ut innan det kommer upp som fastställt resultat men jag tror ändå att jag har klarat dom.

Jag håller på att baka bröd nu. Det ska bli gott med hembakat, det var längesen. Jag har inte orkat baka under tentaperioden... Just nu känner jag bara för att vara ledig, vi hann inte alls vara det efter tentorna och nu är det direkt en ny läsperiod med deltenta första dagen efter påsk. Inget ledigt här inte! Jag har haft ont i magen i tre dagar nu så börjar fundera på om det är lite stress som ligger bakom det...

Snart åker vi till Hemavan i alla fall, det ska bli riktigt roligt! Åka skidor och träffa Emma och lilla Tyra. Jag längtar!

Dags att kolla till degen, trevlig kväll!

Slapp söndag

Idag har jag inte gjort många knop... Jag känner mig inte speciellt bakis men jag har alltid dålig matlust dagen efter. Det var väldigt trevligt igår i alla fall. Vi började med att jag och Sean och några till åt tacos hos oss, sedan gick vi till Malin på fest och sedan vidare till Stuk. Vi stötte på Elias när vi var ute också, det var kul att se honom en sväng till innan han åker hem.

I morgon börjar en ny läsperiod och nu ska vi läsa kemiska principer och matte 4. Jag hade gärna haft liiite mer ledigt men man kan väl inte önska sig för mycket här i världen... :P

Nu jag ska sova, börjar 8.15 i morgon. God natt!