Bio

Efter två veckors semester har jag äntligen börjat slappna av. Det känns skönt! Jag bryter alltid ihop i en dag eller två när jag blir ledig efter ett läsår i skolan. Denna gång tog det några dagar extra men nu är jag på fötterna igen! Tur att det är en vecka kvar av semestern. :)

Idag har vi sovit ut ordentligt, mycket skönt! Sedan tog vi en kort sväng på stan och nu har vi ätit middag med Seans kompisar. Om en liten stund ska vi börja bege oss mot stan för att gå på bio och se Inception. En bra dag!

Trevlig kväll på er!

Semester

Det blir inte många inlägg per månad nu märker jag. Det är ganska fullt upp här hemma så jag hinner knappt sitta still.

Förra veckan började våran semester. Redan på måndagen åkte vi till Stockholm med mina föräldrar. Vi bodde på hotell från måndag till onsdag och sedan sov vi en natt hos mina kusiner som bor där. Vi shoppade en del, var på tekniska museet, såg en film i 4D och åkte en sightseeingbåt under Stockholms broar. Filmen vi såg var alltså en 3D-film plus att stolarna rörde sig, fläktar blåste och lukter sprutades ut. Filmen var otroligt dåligt gjort, rörelserna i stolarna stämde inte alls och lukterna kändes inte som dom skulle. Men det var i alla fall häftigt att få prova på.

På fredagen åkte vi upp till Åsele för att fiska hela dagen med Seans syster, hennes man och deras två barn. Det var trevligt och väldigt rogivande. På lördagen kom två av Seans kompisar från skolan och hälsade på. Då drog vi ihop ett gäng och spelade laserdome, körde gokart och gick ut och åt. Efter det åkte vi fyra ut till Seans stuga och tog ett bad i deras "spa" (uppvärmd till 39 grader och bubblor m.m.). En mycket bra dag med andra ord!

Denna vecka börjar med dåligt väder och verkar fortsätta så, tråkigt men så kan det vara. Nästa vecka hoppas vi på sol igen och då får vi se till att ta oss ut på någon ö för att sola och bada. Igår fick jag låna motorcykeln av min morbror igen så nu har första mc-turen äntligen blivit av. Jag måste passa på att köra lite nu innan han vill ha tillbaka den. Det är ju bra att köra varje sommar så att man inte kommer av sig alltför mycket.

Nu, läggdags! Sov gott!