Bless the broken road

Bless the broken road - Rascal Flatts

I set out on a narrow way many years ago
Hoping I would find true love along the broken road
But I got lost a time or two
Wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign pointed straight to you

Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you

I think about the years I spent just passing through
I'd like to have the time I lost and give it back to you
But you just smile and take my hand
You've been there you understand
It's all part of a grander plan that is coming true

Every long lost dream led me to where you are
Others who broke my heart they were like northern stars
Pointing me on my way into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you

Now I'm just rollin' home into my lover's arms
This much I know is true
That God blessed the broken road that led me straight to you


Jag älskar dig Sean!

Middag och utgång

Igår åkte jag upp till Luleå igen för att hinna träffa Therese som åkt upp för att hälsa på. Jag, Therese och Linnea lagade mat tillsammans, det blev tacopaj och gott var det! Därefter gick vi på förfest och sedan vidare till STUK. Det är verkligen inte många man känner igen där längre. Första året var det många där, typ halva klassen varje gång. Nu kände jag kanske igen 5 personer förutom dom jag kom dit med. Man börjar bli gammal känns det som :P Det blev i alla fall en rolig kväll!

Idag var jag och Therese och åt lunch på Unik. Jag tog grillad macka med kyckling och chiliröra och den kan jag rekommendera. Den var riktigt god! Sedan en varm choklad med marshmallows :D

Ikväll har jag gjort lite skolarbeten och nu börjar det väl bli dags för middag, kanske lite sent men fastnade otroligt nog i skolarbetet!

Trevlig söndagkväll!

Tung men ändå glad dag

Idag har vi varit på mormorsmors begravning. Det var tungt... Jag lånade toaletten när vi kom till kyrkan och när jag var där inne kände jag inte alls för att gå ut därifrån. Jag ville stanna där inne under hela begravningen eller bara åka hem. Det kändes riktigt jobbigt och det blev ju inte bättre av att Sean inte var med. Hade behövt honom där. I början av begravningen fick jag sitta och tänka på annat för att inte börja gråta som en tok, jag tänkte på roliga saker. Efter första sången som alla sjöng tillsammans så kändes det lite bättre, det var som att jag fick sjunga ut lite känslor. Efter en stund började jag gråta lite smått och i slutet av begravningen kändes allt så mycket lättare, en stor tung sten lyfte från mina axlar. Hon har fått leva ett långt och lyckligt liv och det är jag glad för. Humor har hon alltid haft och det var roligt att lyssna till andras minnen av henne som berättades då vi fikade och hade minnesstund.

Det är skönt att vara hemma och träffa alla igen. I morgon blir det jobbmöte, shopping, lunch med Elin och middag med familjen och pappas kusin och hans fru. Jag tror att det blir en bra dag i morgon! :)

Linnea sa dock att det nu är utförsäljning på Veromoda hemma i Luleå på grund av ombyggnation, himla typiskt att man ska missa det då :P

Sov gott!