Bilder

Här kommer några bilder på linnet jag köpte idag och mina nya skor:

Skor som jag har köpt på Scorett


Jag gillar mönstret på linnet! Köpt på hm.

Nya linser

Idag cyklade jag in till stan för att hämta ut mina nya provlinser också råkade jag hitta ett sött linne på hm som fick följa med hem! Nu ska vi gå på lektion och sedan är det dags för lab. Jag lägger upp en bild på linnet senare :)

Ha en bra dag!

Lat

I morse var jag för lat för att gå på föreläsningen. Allt material finns att läsa sedan så jag kände mig så otroligt omotiverad. Istället har jag börjat skriva av Camillas anteckningar från matteföreläsningarna som jag missade då vi var i Hemavan. Det blir verkligen många sidor varje föreläsning. Jag förstår varför läraren pratar så fort, annars hade han aldrig hunnit allt på 1,5 timme!

Jag funderar på att cykla in till stan ikväll för att hämta ut mina nya linser som jag ska få prova. Dom jag använder nu är tydligen dom dyraste linserna för mitt synfel och dom ska andas och vara jättebra, men jag tycker inte alls att dom fungerar bra! Jag blir torr i ögonen och ser suddigt nästan på en gång. Nu ska jag få testa dom billigaste för att se hur dom är, så jag vet om det är värt att betala mer eller om dom billiga fungerar lika bra. Är det ingen större skillnad så känns det onödigt att betala så mycket, speciellt när dom inte ens fungerar som jag vill.

Jag köpte ju som sagt ett par vita vår/sommarskor i helgen och jag tycker att dom är så fina! Jag känner bara att jag skulle behöva ett par mörka också för dom vita är inte så roliga att använda när det regnar. Jag skulle vilja ha denna sko men den är slut överallt:

Lila sko från Dinsko